Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

Mitingul AUR de la Pitești, autorizat pentru duminică, la monumentul artiștilor Doina și Ion Aldea Teodorovici

Comisia pentru evenimente din cadrul Primăriei Pitești, din care fac parte, printre alții, primarul și secretarul municipiului, reprezentanți ai Poliției Române, Poliției Locale, și Jandarmeriei, a stabilit astăzi, 6 octombrie, datele mitingului AUR care va avea loc în municipiul reședință de județ.

Mitingul AUR de la Pitești, autorizat pentru duminică, la monumentul artiștilor Doina și Ion Aldea Teodorovici

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Ei, Aioanei, Iancu Costinel şi Gherghe, aceşti derbedei politici, nu sunt poliţişti… cei care sifonează acţiunile poliţiei!”

Așadar, manifestația membrilor AUR împotriva guvernării a fost autorizată pentru duminică, 9 octombrie, între orele 16-17.30, la monumentul marilor artiști Doina și Ion Aldea Teodorovici, de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești. Doar 200 de persoane au acceptul să participe la acest miting.

Din câte ne relata astăzi primarul Cristian Gentea, cei de la AUR au cerut autorizarea pentru patru ore de miting, cu un număr mai mare de participanți, în fața Prefecturii Argeș, iar edilul-șef a intenționat să-i… mute cu protestul în zona stadionului ”Nicolae Dobrin”.  Până la urmă, însă, s-a convenit așa cum am precizat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *