Web Analytics

Mioveni. Reducere de 10% pentru cei care achită integral impozitul pe anul 2022

de | 11.03.2022 07:23 | Actualitate, Politica si Administratie

Pentru plata cu anticipație, până la data de 31 martie a.c. a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport datorat, pe anul 2022, Primăria Mioveni acordă o bonificație de 10% pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice se acordă o bonificație de 5%.

De asemenea, în baza unei cereri, persoanele care datorează sume către bugetul local al orașului Mioveni, pot achita acum restanțele fără majorările cauzate de penalitățile pentru întârziere. Până pe data de 31.06.2022, pot beneficia de aceste scutiri debitorii – persoane juridice, persoane fizice sau entități fără personalitate juridică – care la data de 31 martie 2021 au obligații fiscale principale restante, datorate bugetului local al orașului Mioveni.

Citește și: Pitești: 8 propuneri analizate în ultima ședință a Comisiei de circulație

Pentru mai multe detalii se poate consulta pagina de internet a instituției: www.emioveni.ro, secțiunea ,,Monitorul Oficial Local- hotărârile autorității deliberative- hotărâri adoptate”, sau direct la personalul responsabil din cadrul instituției , la biroul Urmărire-Venituri.
Simplu și comod, impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online, accesând site-ul www.ghiseul.ro, fără comision. Plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Citește și: Argeș. Noi examinatori la proba practică pentru permisul auto

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *