Web Analytics

Argeș. Noi examinatori la proba practică pentru permisul auto

de | 10.03.2022 17:19 | Actualitate

Polițiști din județul Brașov și Dolj vor veni în Argeș pentru a examina participanții la proba practică pentru obținerea permisului auto.

Prefectul Radu Perianu a anunțat că la data de 19 martie vor sosi 5 examinatori din Brașov, iar în luna aprilie 6 polițiști din Dolj vor face examinări pe traseele din Pitești.

“Nu am uitat de ceea ce am spus la sfârșitul anului 2021, că vom încerca să găsim soluții ca să fie redusă perioada de programare pentru proba practică a obținerii permisului de conducere. Am făcut noi demersuri.

Citește și:Măsură CJSU Argeș: 250 de locuri pentru refugiați, la UPIT

În luna martie, pe data de 19, 5 polițiști vor veni din Brașov ca sprijin pentru examinatorii argeșeni. Este vorba despre o zi de sâmbătă, iar agenții le vor verifica cunoștiințele celor care susțin examenul practic la Câmpulung. 

Pe 16 aprilie, tot sâmbăta, 6 examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Pitești. Vor lucra alături de polițiștii Serviciului de Permise Argeș. În total, vor fi 13 examinatori.”, a transmis prefectul de Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Buna ziua am dat traseul pe 30 decembrie si am picat si ma reprogramat tocmai pe 5 mai iar in iulie imi expira dosarul nu ati putea sa ma reprogramati si pe mn va rog frumos mai repede multumesc

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *