Mioveni: Prejudiciu de 2.445 de euro într-un dosar de comercializare produse contrafăcute

de | 13.05.2022 15:04 | Actualitate, Home

În ziua de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform art. 102, alin. 1, lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Citește și APIA: Agricultorii argeșeni pot depune cererile pentru subvenția la motorină

Din cercetări s-a stabilit că, o femeie de 40 de ani, din Mioveni, ar fi oferit spre comercializare, în cursul anului 2020, articole de îmbrăcăminte purtând însemne specific ale unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Prejudiciul a fost stabilit la suma de 2.445 de euro. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed