Web Analytics

CS Mioveni a câștigat în deplasarea de la ASU Politehnica Timișoara

de | 4.08.2019 15:46 | Actualitate

 

Meciurile fără ocazii, cu pase în spate şi lateral şi un număr redus de şuturi pe poartă nu ne-au părăsit, din păcate, nici în actualul sezon de Liga a 2-a. În acest tipar a fost şi partida de sâmbătă seară de la Timişoara, dintre ASU Politehnica şi CS Mioveni, adjudecată de oaspeţi cu 1-0.

În aceeaşi zi cu aniversarea Timişoarei, pe ”Dan Păltinişanu” au venit sub 1000 de spectatori la primul meci al echipei ASU Politehnica în noul sezon, care nici nu au avut parte de cine ştie ce spectacol sportiv.

Cele două echipe au avut puţine ocazii. În prima repriză, nici Axente şi nici Ignea nu au nimerit spaţiul porţii lui Croitoru. Oaspeţii au avut o ocazie bună la şutul lui Raul Costin, parat însă de Murariu. Atmosfera blazată din teren, deoarece galeria a cântat pentru gazde şi în timpul ploii torenţiale, a fost ”spartă” cu golul marcat în minutul 59 de Andrei Hergheligiu, cu un şut plasat de la 22 de metri.

Durităţile din timpul meciului au dus până la urma la consecinţe pentru câte un om eliminat în ambele tabere: Mera în minutul 64, respectiv Albăstroiu în 69, ambii, după al doilea galben. Timişorenii au ratat o ocazie prin Cherecheş şi au cerut penalty la un presupus henţ care a blocat un şut al lui Axente. Trebuie spus că şi Marvin Schieb a ieşit accidentat, astfel că două schimbări ale gazdelor au fost medicale.

Pe final, Poli a mai pus piciorul pe pedala de acceleraţie. Ignea a trimis însă pe lângă poartă, din lovitură liberă, pentru ca pe final, tânărul Piţigoi să prindă două şuturi pe poartă, dar prea moi, reţinute uşor de Croitoru.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii