Web Analytics

Mioveni. Bărbat reținut după ce și-a bătut soția și fiica. Cele două sunt internate la ATI

de | 31.05.2021 13:49 | Actualitate

În ziua de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe, și au reținut un bărbat de 38 de ani.

Din verificări, s-a stabilit că în seara zilei de 29 mai a.c., în jurul orei 19:00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa și pe fiica acestora, minoră.

În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITESTE SI Argeș: Reținuți pentru tâlhărie calificată și lipsire de libertate

Referitor la acest caz, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești, doctorul Tudor Ionescu, a declarat:

”În urma anamnezei făcute de medic s-a constatat că este vorba de o agresiune. Totodată, și mama minorei era agresată, în prezent fiind internată în secția ATI a Spitalului de Pediatrie, împreună cu copilul.

Copilul are o fractură al antebraț.

Ca bilanț lezionar, fata este stabilă în momentul de față, dar prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie tocaco-abdominală cu modificări ecografice.
Bilanțul lezionar este destul de serios și amenințare vitală destul de puternică.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii