Web Analytics

Argeș: Reținuți pentru tâlhărie calificată și lipsire de libertate

de | 14.05.2021 16:28 | Actualitate

În ziua de 13 mai a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că a fost lovit și i-au fost sustrase mai multe bunuri, de către 4 persoane.

Din cercetări, s-a stabilit că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 33 de ani, toți din București, s-au deplasat pe raza municipiului Brașov, unde persoana vătămată urma să se întâlnească cu alte două persoane, unde l-au lipsit de libertate și l-au deposedat prin violență de suma de 3.500 de lei, un lanț de aur și două telefoane mobile.

Ulterior, toți cinci s-au deplasat pe raza municipiului București, cu autoturismul persoanei vătămate, apoi pe raza județului Argeș, în comuna Mușătești, unde persoana vătămată a reușit să imobilizeze pe unul dintre cei patru.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Ceilalți trei au fugit, fiind depistați de polițiști într-un mijloc de transport în comun, pe raza comunei Merișani, ocazie cu care au fost recuperate și cele două telefoane mobile aparținând persoanei vătămate.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, iar în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, conform art. 234 și 205 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de toți patru, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii