Web Analytics

Mioveni. A aruncat gunoiul pe trotuar și și-a continuat drumul fără problemă

de | 16.02.2022 14:11 | Actualitate

Poți să fugi, dar nu poți să te ascunzi de amendă!, transmite Poliția Locală Mioveni, după ce camere de supraveghere au surpins un trecător care și-a lăsat gunoiaele din mașină pe trotuar, iar apoi și-a continuat fără nicio problemă, drumul.

Polițiștii l-au identificat pe șofer, acesta fiind amendat conform legii.

Citește și: Argeș. 57 de persoane sancționate cu avertisment pentru nepurtarea măștii

Compartimentul Supraveghere Video reprezintă un vector important și extrem de util prin care, deseori, atât Poliția Română, cât și Poliția Locală Mioveni reușesc să obțină informații prețioase, dar și să rezolve rapid și eficient numeroase sesizări.Spre ghinionul lui, șoferul unei autoutilitare a fost observat de operatorii-dispeceri, pe camerele de supraveghere, în timp ce abandona direct pe trotuar, în zona podului de la Kaufland, mai multe deșeuri inclusiv un sac de gunoi, apoi și-a continuat drumul.

Sesizarea a fost transmisă către lucrătorii Poliției Locale, iar autoutilitara a fost introdusă în sistemul de recunoaștere numere înmatriculare, fiind sesizată prezența acesteia pe raza orașului câteva zile mai târziu. De aceasta dată Poliția Locală l-a identificat pe șofer, care a fost sancționat conform HCL80/2019 cu amendă în valoare de 500 lei, informează Poliția Locală Mioveni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *