Web Analytics
scris luni, 05.06.2023

Minune în a doua zi de Rusalii: Cum a fost salvat de la moarte un copilaș de aproape 2 ani

Incident grav petrecut luni într-o localitate din județul Timiș în a doua zi de Rusalii. Intervenția contracronometru a făcut diferența dintre viață și moarte pentru un copilaș de un an și șapte luni, potrivit Realitatea.

Minune în a doua zi de Rusalii: Cum a fost salvat de la moarte un copilaș de aproape 2 ani

Micuțul a căzut într-un bazin cu apă aflat în curtea casei di nJena, județul Timiș. Polițiștii ajunși rapid la fața locului au început manevrele de resuscitare și, după ce l-au predat medicilor, copilul a fost readus într-un final la viață.

Copilul a fost preluat ulterior de elicopterul SMURD şi dus de urgenţă la spital la Timișoara, mai scrie sursa citată.

Citește și Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la un turneu internațional de judo

S-a întâmplat luni, în jurul orei 14.30, în Jena, județul Timiș. Copilul a scăpat pentru un moment din atenția părinților și a căzut în bazinul cu apă. Polițiștii de la Secția 6 Găvojdia au ajuns primii la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Ulterior, l-au predat medicilor de la ambulanță care au reușit să îl aducă pe micuț la viață, potrivit tion.ro.

„Azi, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 6 Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un băiețel în vârstă de 1 an și 7 luni din localitatea Jena, județul Timiș, ar fi căzut într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri și este inconștient.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată efectuarea manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

După efectuarea manevrelor de resuscitare de către echipajele medicale sosite la fața locului, băiețelului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara”, potrivit IPJ Timiș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită