Web Analytics

Ministrul Vîlceanu anunţă că se închid şi şcolile private. Greșeala din Hotărârea de Guvern va fi modificată luni

de | 25.10.2021 09:11 | Actualitate

Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a anunţat, duminică seara, că Guvernul se va reuni luni într-o ședință, pentru a remedia neînțelegerea referitoare la vacanța instituțiilor școlare private, după ce un articol care prevedea suspendarea cursurilor şi era în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) nu a mai fost preluat și în Hotărârea de Guvern.

 

Citește și Solidaritate europeană: UE susține România pentru a trata numărul mare de pacienți afectați de COVID-19

 

„Nu am fost implicat direct în elaborarea acestui act normativ pentru că Ministerul Finanţelor nu are legătură cu şcolile, cu pandemia. Am fost anunţaţi că mâine la 11 va exista o şedinţă în format hibrid pentru a se remedia această greşeală, ca şcolile private să funcţioneze la fel ca celelalte şcoli. Imediat va fi publicat în Monitorul Oficial. Se mai întâmplă asemenea lucruri, nu cred că e un moment în care să dai vina pe cineva. E o chestiune legată de Ministerul Educaţiei, Sănătăţii, CNSU”, a declarat Dan Vîlceanu, la Digi24, duminică seara.

CITEȘTE ȘI: Primarul Cristian Gentea s-a vaccinat cu a treia doză: “Le transmit tuturor că vaccinurile funcționează”

“E foarte clar articolul, numai că a fost această scăpare cu şcolile private. Vom remedia mâine”, a mai declarat Vîlceanu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii