Web Analytics

Ministrul Mediului de Afaceri demisionează din Guvern

de | 2.02.2017 09:48 | Actualitate

florin jianu 2017

Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a anunţat joi dimineaţă că demisionează din Guvernul Grindeanu.


Anunţul a fost făcut pe reţeaua de socializare Facebook, unde Jianu a afirmat: „Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!!”.
În mesajul postat pe Facebook, ministrul demisionar Jianu face un scurt bilanţ al activităţii sale din această lună şi mărturiseşte că a luat decizia de a se retrage din Guvern încă de marţi seară, dar că a sperat ca „gândul bun sau macăr presiunea străzii să îi determine pe cei care au greşit conceptual, dar şi pe cei care au acţionat, să aibă onoarea de a îşi repara «eroarea»”.
„Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?! (…) Mă gândesc la viitorul ţării mele, ţării noastre, a tuturor, viitor pe care trebuie sa îl scriem cu onoare şi cinste, nu cu impostura şi minciuna. România nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmplă acum!”, mai spune Florin Jianu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii