Web Analytics

Mii de oameni au urcat, duminică, la Sfinx, în așteptarea unui fenomen paranormal

de | 29.11.2021 09:26 | Actualitate

Mii de oameni au urcat pe Platoul Bucegilor de Ziua Sfinxului, anunţă Salvamont Dâmboviţa precizând că, deşi salvamontiştii au fost prezenţi în zonă pe tot parcursul zilei pentru a preveni eventualele accidente, au fost totuşi necesare cinci intervenţii, relatează news.ro.

Piramida energetică de la Sfinx a adunat, din nou, sute de oameni. Fenomenul paranormal rar a avut loc la ora 16:45.
Oamenii urcă pe 28 noiembrie până la Sfinx, pentru a asista la spectacolul unic oferit de soare, care apune peste munți, formând o piramidă gigantică, despre care se spune că ar avea puteri vindecătoare.

CITEȘTE ȘI: CULTURĂ-MEDIA: Adriana Trandafir va fi invitatul special  în sitcomul „Oportuniştii” de la Prima TV

”De ziua Sfinxului din Bucegi, au urcat pe Platoul Bucegilor mii de oameni din toate colţurile tarii, dar şi din străinătate. Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a fost prezent la acest eveniment încă de la începutul zilei, cu scopul de a informa şi a oferi sfaturi turiştilor pentru a preveni eventuale accidente montane”, transmit salvamontiştii.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii din Sindicatul EUROPOL amenință că vor protesta de Ziua Națională

Odată cu închiderea instalaţiilor de transport pe cablu şi lăsarea întunericului salvatorii montani au patrulat pe traseul Babele – Peştera astfel încât s-a circulat foarte bine şi în condiţii de siguranţă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da,și nimeni nu purta mască…Marea parte dintre ei, antivacciniști, niște imbecili, cred în conspirație…că vor să ne împuțineze, că e vrăjeală covidul, etc și că le dă sfinxul o energie…Cât de cretin să fii să crezi așa ceva???!!! Din păcate România bouăne de prostie!!!

Ultimele articole