Mii de oameni au urcat, duminică, la Sfinx, în așteptarea unui fenomen paranormal

de | 29.11.2021 09:26 | Actualitate, Home

Mii de oameni au urcat pe Platoul Bucegilor de Ziua Sfinxului, anunţă Salvamont Dâmboviţa precizând că, deşi salvamontiştii au fost prezenţi în zonă pe tot parcursul zilei pentru a preveni eventualele accidente, au fost totuşi necesare cinci intervenţii, relatează news.ro.

Piramida energetică de la Sfinx a adunat, din nou, sute de oameni. Fenomenul paranormal rar a avut loc la ora 16:45.
Oamenii urcă pe 28 noiembrie până la Sfinx, pentru a asista la spectacolul unic oferit de soare, care apune peste munți, formând o piramidă gigantică, despre care se spune că ar avea puteri vindecătoare.

CITEȘTE ȘI: CULTURĂ-MEDIA: Adriana Trandafir va fi invitatul special  în sitcomul „Oportuniştii” de la Prima TV

”De ziua Sfinxului din Bucegi, au urcat pe Platoul Bucegilor mii de oameni din toate colţurile tarii, dar şi din străinătate. Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a fost prezent la acest eveniment încă de la începutul zilei, cu scopul de a informa şi a oferi sfaturi turiştilor pentru a preveni eventuale accidente montane”, transmit salvamontiştii.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii din Sindicatul EUROPOL amenință că vor protesta de Ziua Națională

Odată cu închiderea instalaţiilor de transport pe cablu şi lăsarea întunericului salvatorii montani au patrulat pe traseul Babele – Peştera astfel încât s-a circulat foarte bine şi în condiţii de siguranţă.

Acest articol este despre: #bucegi,#sfinx,#ziua sfinxului,Salvamont,turisti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Da,și nimeni nu purta mască…Marea parte dintre ei, antivacciniști, niște imbecili, cred în conspirație…că vor să ne împuțineze, că e vrăjeală covidul, etc și că le dă sfinxul o energie…Cât de cretin să fii să crezi așa ceva???!!! Din păcate România bouăne de prostie!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...