CULTURĂ-MEDIA: Adriana Trandafir va fi invitatul special  în sitcomul „Oportuniştii” de la Prima TV

de | 26.11.2021 15:59 | Actualitate, Cultura, Home

Actriţa Adriana Trandafir este invitatul special al episodului de sâmbătă din sitcomul „Oportuniştii” de la Prima TV.

CITEȘTE ȘI: STUDIU Randstad Workmonitor: 60% dintre românii care vor alt job se simt subapreciați la locul de muncă actual

Ea se hotărăşte, după 20 de ani de căsnicie, să îşi oficieze relaţia şi la biserică. În acelaşi timp, Ema îşi găseşte bărbatul visurilor şi hotărăşte să se mărite. Problema apare când cele două îşi doresc cu ardoare aceeaşi rochie de mireasă. Astfel, disputa dintre ele devine greu de gestionat până şi de regizor care se oferă să ajute, dar mai rău încurcă.

Episodul va fi difuzat de Prima TV, începând cu ora 19:15. Sitcomul „Oportuniştii”, care are în centru cinci personaje şi viaţa lor marcată de situaţii amuzante, a debutat la Prima TV pe 18 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Baladele lui C. Porumbescu și G. Enescu la Filarmonica Pitești

Fiecare episod are un invitat special, de la vedete din lumea muzicii şi a filmului la sportivi, care îşi joacă propriul rol în serial.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole