Mihail Sachelarie: „L-am admirat pentru capacitatea sa de a vedea un viitor mai bun în foarte multe domenii de activitate”

de | 7.04.2022 12:19 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat, încă din luna octombrie 2021, o campanie de presă pentru a cinsti memoria fostului director general al Uzinei Dacia, așa cum se cuvine, în Pitești, orașul în care a locuit, a murit și pe care l-a iubit nespus. Pentru numărul de săptămâna aceasta, am stat de vorbă cu Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” și prieten bun cu Constantin Stroe:

”Domnul Constantin Stroe a fost și continuă să fie o personalitate, nu numai în domeniul său de activitate. Și aici cred că toți oamenii de bine ai județului Argeș știu ce înseamnă sau ce a însemnat Constantin Stroe pentru industria din Argeș și nu numai. Eu l-am cunoscut destul de bine și l-am admirat întotdeauna pentru capacitatea sa de a proiecta, dacă vreți, de a vedea un viitor mai bun în foarte multe domenii de activitate. Era un om de cultură. Bucuria a fost că am cunoscut-o și o cunosc foarte bine pe soția domniei sale, cu care am și lucrat. Sigur că i-am apreciat și îi apreciez pe amândoi foarte mult. Campania Jurnalului de Argeș este o idee foarte bună pentru că, până la urmă, trebuie să avem grijă de personalitățile pe care această zonă le-a dat și care trebuie să fie un model și pentru tinerele generații.”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed