Web Analytics

Mihail Sachelarie: „L-am admirat pentru capacitatea sa de a vedea un viitor mai bun în foarte multe domenii de activitate”

de | 7.04.2022 12:19 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat, încă din luna octombrie 2021, o campanie de presă pentru a cinsti memoria fostului director general al Uzinei Dacia, așa cum se cuvine, în Pitești, orașul în care a locuit, a murit și pe care l-a iubit nespus. Pentru numărul de săptămâna aceasta, am stat de vorbă cu Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” și prieten bun cu Constantin Stroe:

”Domnul Constantin Stroe a fost și continuă să fie o personalitate, nu numai în domeniul său de activitate. Și aici cred că toți oamenii de bine ai județului Argeș știu ce înseamnă sau ce a însemnat Constantin Stroe pentru industria din Argeș și nu numai. Eu l-am cunoscut destul de bine și l-am admirat întotdeauna pentru capacitatea sa de a proiecta, dacă vreți, de a vedea un viitor mai bun în foarte multe domenii de activitate. Era un om de cultură. Bucuria a fost că am cunoscut-o și o cunosc foarte bine pe soția domniei sale, cu care am și lucrat. Sigur că i-am apreciat și îi apreciez pe amândoi foarte mult. Campania Jurnalului de Argeș este o idee foarte bună pentru că, până la urmă, trebuie să avem grijă de personalitățile pe care această zonă le-a dat și care trebuie să fie un model și pentru tinerele generații.”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *