Web Analytics

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”

de | 9.12.2021 14:52 | Actualitate, Politica si Administratie

„Poate în loc de Calea Câmpulung să îi zicem altfel”

Continuă campania demarată de Jurnalul de Argeș încă din luna octombrie a.c., „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe în Pitești”, pentru recunoașterea meritelor celui care a fost președinte al DACIA și al ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România.
Adrian Sandu, secretar general al ACAROM și colaborator foarte apropiat al regretatului Constantin Stroe, ne-a spus părerea domniei sale.

„Susținem această campanie cu toată deschiderea și poate nu doar o simplă stradă ar trebui denumită, poate chiar un cartier, dat fiind faptul că, în perioada de după Revoluție, Uzina a fost cel mai important activ al orașului, toate celelalte obiective industriale s-au cam demolat. Poate chiar bulevardul care pleacă de la PECO, de la Mărăcineni către Dacia, poate să fie denumit așa, mai ales că domnul Stroe spunea, după ce a plecat de la Uzină, după ce nu mai era director general: «Adrian, în fiecare dimineață, mașina trage să meargă către Uzină». Poate ar fi acel bulevard Calea Câmpulung, poate în loc de Calea Câmpulung să îi zicem altfel. Avem Calea Drăgășani, Calea Craiovei, Calea Câmpulung. Noi, orașul Pitești, suntem ca o placă de semnalizare, la dreapta – Câmpulung, la stânga – Drăgășani ș.a.m.d., Calea București, cum era înainte, pe șoseaua veche”, ne-a declarat Adrian Sandu, secretar general al ACAROM.

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe

Citește și Victor Jigman: „Vă propun ca parcul din Craiovei să se cheme Parcul Tineretului «Constantin Stroe»”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii