Web Analytics
scris joi, 23.09.2021

Mihai Şora, mesaj pentru liberali înaintea Congresului PNL: ”Nu daţi vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard”

Filosoful Mihai Şora transmite, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îl susţine pe Ludovic Orban, cu două zile înainte ca liberalii să-şi aleagă noul preşedinte al partidului.

Mihai Şora, mesaj pentru liberali înaintea Congresului PNL: ”Nu daţi vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard”

CITEȘTE ȘI: Consiliul Concurenței a declanşat o anchetă pe piața furnizării de carte

Mihai Şora postează şi comentează şi o fotografie a celor doi aspiranţi la funcţia de preşedinte al PNL. „Amândoi au probleme cu arătătorul. (De ce, oare, trebuie să scoţi gheruţa la vedere când vorbeşti?) Însă unul îşi pune, în dimineaţa aceea, cravata şi costumul – semn, din punctul meu de vedere, că-şi respectă publicul. Caută să găsească privirea celuilalt – ca în orice dialog în care oamenii, atunci când dezbat un gând, o idee, chiar se privesc în ochi. Ţin cu Ludovic Orban, se-nţelege. Este, de departe, mai echilibrat, mai demn. Şi mai inteligent. O inteligenţă pe care sper s-o aibă şi alegătorii din partid: nu daţi vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard”, a postat Şora pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Uşor cu pianele de 10 şi 12 etaje pe scările primăriei!

Ludovic Orban şi Florin Cîţu îşi dispută sâmbătă, la Congresul PNL, funcţia de preşedinte al partidului, după o campanie internă dură, în care s-au atacat constant. 

Distribuie!

0 Comentarii