Web Analytics
scris vineri, 22.04.2022

Mihai Olteanu, antrenorul secund de la CS Mioveni, este realist: ”Victoria cu Dinamo nu are nicio valoare, dacă nu obţinem trei puncte cu Academica Clinceni”

Mihai Olteanu, antrenorul secund de la CS Mioveni, este cât se poate de realist în privința acestui final de play-out. Întrebat despre victoria cu Dinamo, scor 2-0, despre următorul meci cu Clinceni și despre poziția echipei din clasament în momentul de față, tehnicianul galben-verde ne-a declarat: ”Meciul cu Dinamo poate să însemne victoria sezonului pentru noi. Într-adevăr, ne-a ajutat și rezultatul Chindiei cu Botoșani, Chindia pierzând meciul acela. Dar cred că cel mai mult ne-am ajutat noi câștigând meciul cu Dinamo și depărtându-ne la trei puncte de Chindia.

Mihai Olteanu, antrenorul secund de la CS Mioveni, este realist: ”Victoria cu Dinamo nu are nicio valoare, dacă nu obţinem trei puncte cu Academica Clinceni”

Cred că etapa viitoare este, în mare parte, decisivă. Noi avem un meci, între ghilimele ușor, la Clinceni, dar nu vrem să cădem în capcana faptului că am avea un meci ușor. Vrem să tratăm ca pe un meci cu o echipă grea, vrem să ținem jucătorii cu picioarele pe pământ și să vadă acest meci ca pe o nouă finală. Etapa viitoare, dacă noi o să câștigăm cu Clinceni și Chindia o să piardă la UTA, ne detașăm la șase puncte de Chindia și cred că 80% avem șanse să evităm barajul.

Atmosfera este în regulă la echipă și săptămâna aceasta este foarte importantă pentru noi. Vrem să nu ne relaxăm, să fim cu picioarele pe pământ, pentru că acest campionat nu este terminat. Victoria cu Dinamo nu are nicio valoare, dacă nu obținem trei puncte cu Academica Clinceni”.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Mioveniul e o echipă mică, dar cu suflet mare”

Citește și CS Mioveni învinge Dinamo cu scorul de 2-0 în partida disputată acasă


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...