Web Analytics

Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Nu ne rămâne decât să muncim în continuare…”

de | 28.07.2022 13:00 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentați cele două înfrângeri, 3-0 la Hermannstadt și 0-2 acasă cu Farul?

– Nu ne așteptam la acest început de campionat. Obiectivul nostru în aceste două partide era să obținem minimum patru puncte. Credeam că aceste două meciuri puteau fi mai accesibile pentru noi, să scoatem puncte față de meciurile care urmează, cu CFR, FCSB și Craiova. Suntem dezamăgiți. Credem că am făcut un meci foarte slab la Hermannstadt, am intrat puțin pe vârfuri, ne-am crezut învingători și fotbalul ne-a pedepsit. Iar în următorul meci, cu Farul, cred că am avut o atitudine bună, o agresivitate mai bună și, chiar dacă am pierdut, cred că am avut și puțină neșansă, pentru că meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate; diferența a făcut-o o fază fixă. A fost vorba despre o greșeală individuală și același lucru putea să se întâmple și în careul lor. Nu ne rămâne decât să muncim în continuare, poate să muncim mai mult, să ne dorim mai mult și sperăm ca în următoarele meciuri să scoatem puncte. Chiar dacă nu suntem văzuți favoriți și nimeni nu ne dă șanse să scoatem puncte în cel puțin următoarele trei meciuri, noi credem și încercăm să mergem mai departe.

Citește și Obosiți fără glorie! CS Mioveni-Farul: 0-2

”Antal și Cristi Dumitru au intrat bine în meci. Ei ar fi de remarcat în meciul cu Farul”

Cum comentați unele declarații din presa centrală, conform cărora CS Mioveni nu va scăpa de retrogradare în acest sezon?

– Acum, după primele două meciuri, aceste declarații au sens, dar în continuare credem în noi. Și anul trecut cred că majoritatea oamenilor din fotbal considerau același lucru, cum că noi suntem printre echipele care or să retrogradeze direct, dar cu muncă, cu atitudine bună, ați văzut că am reușit să evităm și barajul.

Vizavi de jucătorii nou veniți ce ne puteți spune?

– Antal cred că a intrat cu o atitudine bună, a scos penalty, și Cristi Dumitru a intrat bine în meci, a dat pasă de gol. Aceștia ar fi jucătorii de remarcat în meciul cu Farul. Într-adevăr, la Antal se vede calitate, se vede că a trecut pe la echipe mai mari, are o anumită experiență, iar pe Cristi Dumitru sperăm să-l motivăm mai mult, să redevină jucătorul care a impresionat sezonul precedent la FC Argeș. Sperăm să ne ajute mai mult în meciurile viitoare și totodată sperăm mai mult și de la jucătorii de anul trecut.

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Sunt sigur că CS Mioveni şi FC Argeş vor încerca să realizeze cât mai mult, să nu facă deliciul unor răutăcioşi”


Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii