Web Analytics

Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Cu mai multă atenţie, puteam obţine mai multe puncte, meritam cel puţin 4-5 puncte în plus”

de | 16.12.2021 13:16 | Actualitate, Sport

Cum comentați ultimele două înfrângeri ale CS Mioveni, în fața echipelor Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj?
  • Într-adevăr, rezultatele nu ne-au ajutat, adică au fost două înfrângeri venite în urma unor jocuri în care meritam mai mult. Din punctul meu de vedere, cu Sepsi meritam cel puțin un punct, dacă reușeam să transformăm acel penalty, reușeam să egalăm, făceam 1-1 și nu se știa ce se putea întâmpla pe final… Veneam cu avantajul moral și poate chiar reușeam să câștigăm cu Sepsi. Iar cu CFR Cluj cred că am făcut un meci bun, dar acele probleme pe care le avem la finalizare și-au spus cuvântul. Problemele acestea nu ne ajută și poate din cauza lor nu reușim să câștigăm și să obținem mai multe puncte până în acest moment. Trebuie însă să ținem cont și de faptul că am jucat cu CFR, campioana țării, și cu Sepsi, echipe cu un lot bun, echipe care an de an au jucat în play-off.

Citește și S-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre CS Mioveni și Dinamo

„Arbitrajele au avut mai multe greșeli împotriva noastră ”

Considerați că arbitrajul în aceste două meciuri a avut un cuvânt de spus?
  • Cred că în aceste două meciuri am avut un arbitraj echidistant, nu pot să spun că din cauza arbitrajului nu am obținut punctele puse în joc. Dar despre alte meciuri pot să spun că arbitrajele nu ne-au ajutat, cum ar fi cu Rapidul, când în minutul 90 am avut un penalty neacordat, cum ar fi meciul cu CFR-ul din turul campionatului, tot așa. Per total, eu cred că arbitrajele au avut mai multe greșeli împotriva noastră, dacă ar fi să facem un raport al arbitrajelor din acest sezon competițional. Dar, repet, în aceste două ultime meciuri consider că arbitrajele au fost corecte.
Cum vedeți următoarele două meciuri ale CS Mioveni, cel cu Dinamo București și cel de la Craiova?
  • Consider că sunt meciuri de șase puncte, sunt adversarele noastre directe din play-out. Consider că toate trei echipele vor juca în play-out și de aceea trebuie să câștigăm toate punctele puse în joc. Ne dorim cele șase puncte, dar primul meci este cel mai important, cel cu Dinamo.
Sunt probleme medicale în rândul jucătorilor?
  • Nu. Am avut acum anumite probleme cu Dumitriu, care a fost suspendat. La meciul cu CFR am avut câțiva jucători la limită cu cartonașele galbene și am preferat să menajăm, între ghilimele, anumiți jucători, să-i avem apți pentru aceste două meciuri care urmează. Ne bazăm pe toți jucătorii, dar vreau să spun că cei care au intrat în meciul cu CFR și-au făcut foarte bine datoria. Am făcut un meci bun cu CFR-ul, păcat că nu am obținut mai mult.
Există posibilitatea de a mai aduce jucători noi la echipă? Pot pleca jucători din actualul lot?
  • Probabil că o să avem o discuție după ce se termină campionatul. Clar, ne-am dori 3-4 jucători să ne ajute, mai ales pentru faza ofensivă, jucători cu calitate. Avem puțin goluri marcate, cele mai puține din Liga I, și cred că acolo avem cele mai mari probleme. Este clar că din iarnă ne mai dorim jucători, nu foarte mulți. Pentru noi este foarte importantă echipa, lotul, să nu facem foarte multe schimbări, dar ne-ar trebui 2-3 jucători de calitate.
Cum vedeți parcursul colegei FC Argeș?
  • Sincer, îmi pare rău pentru ultimele două meciuri. Mi-aș dori foarte mult să prindă play-off-ul, pentru că este echipa noastră, a județului. Îmi pare rău pentru ultimele rezultate, pentru că nu ne-au ajutat nici pe noi, mai ales în meciul cu Mediașul. FC Argeș are un lot bun, are condiții de pregătire foarte bune. Din toate punctele de vedere, FC Argeș ar merita să joace în play-off.

Citește și Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni: „Suporterii vor mult mai mult de la echipă, dar atât se poate”

„Trebuie o distanţă cât mai mare faţă de cele două echipe care retrogradează direct”

Care ar fi un obiectiv imediat al CS Mioveni în acest moment?
  • Obiectivul nostru clar este să evităm retrogradarea, dacă vorbim despre acest campionat. Trebuie luat fiecare meci, să adunăm cât mai multe puncte pentru intrarea în play-out. E clar că aici vom juca în acest sezon. Trebuie să avem o distanță cât mai mare față de cele două echipe care retrogradează direct. Acesta ar fi primul obiectiv și al doilea obiectiv este clar evitarea retrogradării.
Un scurt mesaj către suporterii echipei CS Mioveni?
  • Suporterii cred că tot timpul au fost aproape de noi, i-am simțit în mai multe meciuri, chiar dacă nu am câștigat de fiecare dată în meciurile de acasă. Au apreciat dăruirea noastră, au apreciat jocul și au văzut că în multe meciuri poate nu meritam să pierdem. Consider că, cel puțin în meciurile de acasă, am făcut un joc bun, cu ocazii mai multe, dar păcat că nu am reușit să obținem mai multe puncte în meciurile de acasă, cum ar fi cu Sepsi, cu Rapid, cu Botoșani, când am condus până în minutul 89, cu UTA, când am avut ocazii pe final. Cu mai multă atenție, consider că puteam obține mai multe puncte, meritam cel puțin 4-5 puncte în plus.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii