Web Analytics

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre CS Mioveni și Dinamo

de | 14.12.2021 16:32 | Actualitate, Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre CS Mioveni și Dinamo. Acesta este următorul joc al echipei galben-verde din Liga 1. Partida va conta pentru etapa a 20-a. Meciul este programat peste două zile, joi, 16 decembrie de la ora 17:30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

CS Mioveni – Dinamo se joacă cu spectatori în tribune, iar galben-verzii au nevoie de susținerea fanilor la acest meci foarte important din finalul anului 2021. Astfel, de astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – Dinamo. Acccesul spectatorilor este permis în tribune în limita a 50% din capacitatea stadionului.

Biletele puse astăzi în vânzare costă 20 de lei INTRAREA GENERALĂ și se găsesc la sediul clubului mâine (miercuri) și în ziua meciului (joi) până la ora de începere a partidei, vor putea fi cumpărate și de la casele de bilete de la Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Citește și Bărbat din Mărăcineni reținut pentru furtul unui autoturism

Spectatorii trebuie să prezinte la intrarea pe stadion certificatul verde COVID sau dovada unui test rapid negativ. Important de știut pentru spectatorii nevaccinați, care vor să își facă testul, acesta va putea fi făcut și la stadion. Astfel, la parterul parcării supraterane de lângă Stadionul Orășenesc va fi amplasat un cabinet mobil. Aici vor putea fi efectuate aceste teste. Acesta va funcționa începând cu 45 de minute înainte de începerea meciului.

Meciul CS Mioveni – Dinamo, de joi, 16 decembrie, din etapa a 20-a a Ligii I, va putea fi urmărit și pe micile ecrane. Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport sunt canalele care vor transmite în direct partida.

Partida de joi este penultima din anul 2021 pentru echipa argeșeană și ultima de pe propriul teren din prima parte a sezonului. După acest joc, mai este programt unul, luni 20 decembrie, de la ora 17:30, în deplasare la FC U Craiova.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *