Web Analytics

Mihai Georgescu: „Poate chiar strada pe care a locuit ar trebui să-i poarte numele”

de | 24.02.2022 12:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti cu numele lui Constantin Stroe”

Campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe” a reunit multe personalități argeșene care l-au cunoscut pe Constantin Stroe și și-au exprimat opinia vizavi de înscrierea în istoria locului a numelui celui care a clădit atunci când alții demolau, care a asigurat continuitatea unei industrii în timp ce multe altele au devenit amintire.

Invitatul nostru de astăzi este fostul director general al Arpechim Pitești, Mihai Georgescu, omul care mai luptă și astăzi pentru reînvierea industriei petrochimice piteștene. „Nu știu dacă un bust ar fi nimerit într-un oraș ca Piteștiul, dacă piteștenii l-ar primi așa cum ar trebui. O stradă, însă, poate chiar strada unde a locuit, undeva de la Finanțe în sus, cred că ar trebui să poarte numele domnului Stroe. Spun asta pentru că fostul director de la Dacia a făcut mult pentru județ. L-am cunoscut, am colaborat, ne-a ajutat mult în probleme de natură tehnică… Vă urez succes în demersul dumneavoastră!”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / Ecaterina Stroe: „Mulţumesc! Să sperăm că se va împlini!”

Citește și Victor Jigman: „Vă propun ca parcul din Craiovei să se cheme Parcul Tineretului «Constantin Stroe»”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daca stam sa gandim corect cei care au modernizat orasul Pitesti si cei care au construit uzina „UAP” (pt. ca asa se numea) ar trebui sa aiba busturi si nume de strazi.Ei au fost cei care au pus bazele a ceea ce suntem azi ca oras.Adica:Nicolae Ceausescu,Ion Dinca,Valeriu Nicolescu.
    Ca ne place sau nu ei, au construit ceea ce au preluat altii si multe din ce s-au construit din pacate s-au daramat,nepunand nimic in loc.
    Cei nascuti mai demult stiu la ce ma refer.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *