Mihaela Ciochină – numită judecător la Curtea Constituțională de președintele Iohannis

de | 10.05.2022 09:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Klaus Iohannis a semnat luni, 9 mai a.c., decretul privind numirea în funcția de judecător la Curtea Constituțională a Mihaelei Ciochină pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 11 iunie 2022.

Cine este Mihaela Ciochină

Mihaela Ciochină are 55 de ani și a fost numită consilier prezidențial pe 14 ianuarie 2015 și este absolventă a Facultății de Drept de la Universitatea din București. Ciochină a lucrat în cadrul Senatului României din anul 1992 până în momentul în care a fost numită în Administrația Prezidențială.

Citește și: Trenul Regal va face o călătorie simbolică pentru a marca Ziua Regalității

Ciochină se alătură Iuliei Scântei și lui Bogdan Licu. Mihaela Ciochină îl va înlocui pe Daniel Morar, al cărui mandat expiră pe data de 10 iunie 2022.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed