Web Analytics

Mickey Rourke a ajuns în România. Actorul joacă în filmul „21 de rubini”

de | 15.02.2023 09:49 | Actualitate, Cultură, Home

Actorul american Mickey Rourke, 70 de ani, a ajuns în Oradea, unde au început filmările pentru producția „21 de rubini”, regizată de preotul Ciprian Mega.

Citește și: Podul Îndrăgostiților din Timișoara riscă să se prăbușească

Actorul a anunțat și pe pagina de Instagram că se află în România, „țara lui Ilie Năstase”, pe care, scrie el, speră să îl întâlnească. „Acum că lucrez în țara lui Ilie Năstase, sper că noi doi vom apuca să ne vedem. Ultima oară când am fost în România am avut niște seri grozave în oraș împreună. Îl respect foarte mult ca pe un fost campion. Obișnuiam să mă bucur când îl vedeam jucând, mai ales când se enerva și nu știai ce va face. Sper că totul merge bine în viața ta și sper că vom apuca să ne vedem”.

Citește și: Profesor arestat după ce a hărțuit o elevă în timpul meditațiilor

În pelicula care se va filma la Oradea vor mai apărea staruri internaționale precum Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu. „Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *