Web Analytics

Meteo. Ploaie, lapoviță sau ninsoare la sfârșit de ianuarie

de | 23.01.2023 16:52 | Actualitate, Home

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor – sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare – va fi ridicată în perioada 23 ianuarie – 5 februarie, în cea mai mare parte din ţară, se arată în prognoza anunțată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Citește și: Ce se întâmplă cu Cristian Cioacă. Decizia judecătorilor

În Muntenia, răcirea accentuată a vremii se va resimţi la începutul intervalului, cu precădere la valorile pe timpul zilei care, de mâine, 24 ianuarie, vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, respectiv maxime de la un grad la 4 grade Celsius.

Minimele nocturne se vor încadra între -4 grade şi -1 grad Celsius, în medie, cu valori posibil mai scăzute în perioada 30 ianuarie – 1 februarie. După data de 2 februarie este prognozată o creştere a temperaturilor diurne. În primele zile, doar pe spaţii mici şi trecător urmând a se semnala precipitaţii slabe, mixte ce pot favoriza izolat depunerile de polei. Probabilitatea pentru precipitaţii pe arii extinse şi moderate cantitativ (ninsori, lapoviţă şi ploaie) va fi ridicată în perioada 27-29 ianuarie, precizează comunicatul ANM.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole