Web Analytics

Mesajele pe Whatsapp vor putea fi trimise și cu internetul oprit

de | 6.01.2023 20:04 | Actualitate, Home

WhatsApp lansează o nouă actualizare majoră. Utilizatorii vor putea trimite mesaje chiar şi atunci când internetul este oprit.

Citește și: Percheziţii de amploare la persoane bănuite de proxenetism şi deţinere de droguri

Compania a precizat că „dorinţa sa pentru 2023 este ca aceste închideri de internet să nu aibă loc niciodată”. Dar a decis să adauge această funcţie „în cazul în care aceste închideri continuă”, a precizat aceasta.Aceasta este integrată în setările WhatsApp şi le va permite utilizatorilor să introducă numele unui server proxy şi să îl folosească pentru a se conecta la internet.

Citește și: Anunțul ministrului Alexandru Rafila: antiviralele se vor elibera doar pe bază de rețetă

Serverele proxy funcţionează ca porţi alternative între un utilizator şi internet atunci când metodele tradiţionale de conectare şi serverele au fost închise sau întrerupte, oferind conexiunea necesară între un utilizator şi site-ul web sau serviciul pe care doreşte să îl acceseze, potrivit Independent. WhatsApp a precizat că multe dintre acestea au fost înfiinţate de voluntari şi organizaţii din întreaga lume pentru a ajuta oamenii „să comunice liber”, iar compania va oferi, de asemenea, îndrumări persoanelor cu privire la modul în care pot configura un proxy pentru a-i ajuta pe alţii. Funcţia ar trebui să fie acum disponibilă în meniul de setări pentru toţi cei care folosesc cea mai recentă versiune a aplicaţiei, a precizat WhatsApp.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *