Web Analytics

Mesaj emoţionant al deputatului PSD Aurel Bălăşoiu către fiul său, Victor

de | 24.06.2021 14:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu, fost primar al comunei Rociu, i-a scris o scrisoare plină de învățăminte fiului său, Victor Bălășoiu, candidat la funcția de primar la alegerile parțiale de duminică, 27 iunie.
”Dragul meu copil, să fii convins că nimeni și nimic pe lume nu ar putea vreodată să umbrească dragostea pe care ți-o port și, indiferent de deciziile pe care le vei lua în viață, să nu uiți că voi fi lângă tine și te voi susține!
Tot ce îmi doresc este ca, atunci când vei citi aceste rânduri, să știi că sunt mândru de tine. Mândru pentru ceea ce ai decis să faci în viața ta.
Să iei aminte că nimic nu doare mai tare decât cuvântul! Cântărește-ți cuvintele întotdeauna, indiferent de cel care stă înaintea ta. Nu poți ști câtă durere poți aduce cu vorba ta.
Să alegi întotdeauna adevărul și să ți-l asumi! Indiferent cât doare. Să nu pleci niciodată capul rușinat!
Nu uita să fii om și să-i ajuți pe ceilalți, pentru că doar așa vei găsi energia să clădești lucruri frumoase!
Uneori te vor strivi problemele, neajunsurile, greutățile și visurile spulberate și cel mai greu e să lupți pentru un vis spulberat. Vor fi momente când vei fi lovit și vei dori să nu te mai ridici, vei fi sfâșiat și golit de orice speranță.
În acele momente dificile să ai încredere, că Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem duce! El îți va lua mâna în mâinile lui, îți va da puterea de a te ridica de la pământ, te va ajuta să depășești acele clipe și să mergi mai departe!
Aș vrea să fiu lângă tine fizic toată viața ta, dar la un moment dat voi rămâne doar în inima ta și asta mă întristează.
Îți mulțumesc că mi-ai făcut cel mai mare compliment din viața mea, spunându-mi „tată”! Să fii copilul meu este cea mai mare onoare a vieții mele!
Îți mulțumesc, pentru că m-ai învățat mai multe despre dragoste și fericire decât oricine altcineva, și când ți-o fi mai greu, când te vei simți singur, când toate ți se vor părea că se prăbușesc, să-ți amintești că există cineva, pe pământ sau în ceruri, pentru care ești lumină de Rai!”
Citește și Victor Bălăşoiu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la Rociu din partea PSD
Citește și Marcel Ciolacu a venit la Rociu să-l susţină pe Victor Mihai Bălăşoiu, candidatul la funcţia de primar
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii