Web Analytics

Marcel Ciolacu a venit la Rociu să-l susţină pe Victor Mihai Bălăşoiu, candidatul la funcţia de primar

de | 17.06.2021 16:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Alegerile locale parțiale din comuna Rociu vor avea loc pe 27 iunie. Săptămâna trecută, la evenimentul de lansare a candidatului au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, deputații Nicolae Pavelescu și Aurel Bălășoiu, Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean, Claudiu Stan, viceprimarul comunei Rociu, precum și aleși locali și cetățeni ai localității. Victor Mihai Bălășoiu a declarat că își propune să continue proiecte deja începute în folosul comunității, precum și să înceapă altele noi.

Tot săptămâna trecută, pe 13 iunie, la Rociu au fost Marcel Ciolacu, președintele PSD, precum și Paul Stănescu, secretarul general al PSD. „Le mulțumim pentru susținerea și încrederea pe care o acordă candidatului PSD la funcția de primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălășoiu! Împreună suntem mai puternici și putem duce comuna Rociu, ca și Argeșul, pe primul loc!”, a transmis PSD Argeș.

Rețea de gaze, sală de sport și extinderea rețelei de canalizare – printre proiectele candidatului PSD

„Vorbim despre proiecte în curs de execuție, precum canalizare și epurare ape uzate în satele Șerbănești și Gliganu de Sus, reabilitarea Căminului Cultural Rociu, cadastru gratuit etc. De asemenea, am în vedere, alături de echipa mea, proiecte noi, precum înființarea rețelei de gaze în comună, construcția unei săli de sport în satul Șerbănești, extinderea rețelei de canalizare, implementarea unui sistem de supraveghere video în comună, dar și reabilitarea și modernizarea unor drumuri locale. Ne propunem și amenajarea unui centru pentru îngrijirea bătrânilor, amenajarea lacului Mozacu-Rociu, extinderea Târgului Săptămânal, dar și atragerea de fonduri europene pentru proiecte de infrastructură. Această candidatură mă onorează și mă obligă în același timp. De un lucru sunt sigur: voi fi permanent în slujba cetățenilor din Rociu și îmi voi pune toată priceperea și toată energia în slujba comunității locale”, a declarat Victor Mihai Bălășoiu.
M.S.

Citește și Victor Bălăşoiu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la Rociu din partea PSD

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii