Mental Care-o nouă clinică de psihologie și psihoterapie în Pitești

de | 20.01.2022 09:19 | Actualitate

Mental Care, pentru momentele în care ai nevoie să vorbești cu cineva

O nouă clinică de psihologie și psihoterapie în Pitești, cu servicii online sau față în față

Psihoterapia nu este doar pentru cei care suferă de probleme psihice grave. Psihoterapia este potrivită pentru oricine dorește să obtina o stare de armonie  în plan mintal și emoțional.

Cristina Predoiu, Psihoterapeut psihanalist si coach systemic, Fondator clinica Mental Care

“Așa cum atunci când avem o suferință fizică apelăm la medic, așa ar trebui să se întâmple și atunci când avem o suferință emoțională. Sunt momente în care ne dăm seama că ceva nu este în regulă cu noi, că nu ne mai gasim locul. Fie suntem cuprinși de anxietate, fie nu mai putem dormi, avem probleme de relaționare, depășim cu greu o despărțire, un deces sau alte situatii similare.  

Există si un grad de reticență în a merge la psiholog sau psihoterapeut și acest lucru poate fi de înțeles, însă este extrem de important să reușim să depășim acest prag și să cerem ajutor. 

De aceea am ales să înființăm clinica Mental Care în Pitesti, colaborând cu specialiști atât din Argeș, cât și din Bucuresti, cu certificări și formări in diferite arii ale psihologiei si pishoterapiei. Pentru că ne dorim să punem la dispoziție un astfel de suport celor ce au nevoie.”

Psihoterapie online sau față în față

Ședințele de psihoterapie Mental Care se desfășoară atât online, cât și față în față la sediul clinicii din Pitești. Programările se fac ușor, prin completarea și trimiterea formularului din pagina de contact a mentalcare.ro sau direct, telefonic.

Specialiștii Mental Care oferă un mediu confortabil pentru cei care își doresc să vorbească despre lucrurile care îi frământă și îi împiedică să se dezvolte în plan personal. Ședințele online sunt la fel de eficiente ca cele desfășurate la sediul Mental Care Pitești, fiind potrivite pentru pacienții care nu pot ajunge în locație din cauza distanței sau care prefera aceasta varianta. 

Psihoterapia poate fi o cale accesibilă și confortabilă prin care tu să te simți mai bine

Echipa Mental Care este  formată din psihoterapeuți și psihologi specializați pe soluționarea problemelor emoționale, autocunoaștere și dezvoltare personală, rezolvarea problemelor de cuplu, controlul dependențelor sau gestionarea emoțiilor după un episod traumatizant.

“Obiectivul nostru este să oferim un spațiu plin de deschidere și încredere, unde prin suport specializat si empatie să putem ajuta clientii sa ajunga  într-o stare emotionala buna,  potrivită fiecăruia dintre ei.” (Diana Ocu Cătănea – psiholog si psihoterapeut de famile in cadrul Mental Care).

Atunci când nu știi cu cine să vorbești

Sesiunile integrează asistență în psihoterapie și psihiatrie pentru adulți, adolescenți și copii. Serviciile Mental Care raspund unor nevoi   la nivel individual, dar care pot fi extinse, dupa caz, si in sesiuni de grup pentru  diferite nevoi ale angajatilor din mediul de afaceri, organizații mai mici sau mai mari.

Urmând sloganul Cu grijă pentru tine, specialiștii Mental Care te așteaptă online sau la clinica din Pitești.

Citește și:Primăria Piteşti răspunde de ce trei case istorice din Piteşti, neîngrijite, nu au impozitul majorat cu 500%

Citește și: Proxeneţi musceleni, cu jalbă la Curtea Constituţională

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii