Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Memoriul „muribundului” inginer silvic Sever Pahonţu

Și lipsa de reacție a instituțiilor statului la acest denunț public. Denunțul public, memoriul muribundului inginer silvic Sever Pahonțu, poate fi citit la adresa „Dezvăluirile lui Sever Pahonţu despre intervenţiile lui Chiriloiu pentru achitarea soţiei acestuia în dosarul de corupţie”. Denunțul public și lipsa de reacție a instituțiilor statului, asta e cheia seriei de articole Are pe conştiinţă Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș – moartea ing. silvic Sever Pahonţu?

Memoriul „muribundului” inginer silvic Sever Pahonţu

Aproape concomitent, am primit două drepturi la replică relativ asemănătoare, care păcătuiesc prin solicitările comune, de a șterge toate articolele care conțin numele inginerului silvic Sever Pahonțu și prin minciuna comună de a nu pomeni niciun cuvânt despre denunțul public, memoriul „muribundului” inginer silvic Sever Pahonțu. Nu cred totuși că au fost făcute de aceeași mână, însă evident gândirea de bandit e comună. Prin ascunderea adevărului.
Directorul Direcției Silvice Argeș, ing. silvic Armand Chiriloiu, un păcătos preacurvar pe bani, și ăia puțini, că e zgârcit, după cum scrie ziarul Gazeta de perete, din Vrancea, dovedește prostia și tupeul (că nu se poate una fără alta) să scrie despre Jurnalul de Argeș în Dreptul la replică al Direcției Silvice Argeș cum că „Articolele dvs nu numai că sunt aberante, sunt și lipsite de bun-simț…” Halal director al Direcției Silvice Argeș, cu doisprezece ani vechime în funcție! Halal membru al Consiliului de Administrație al RA Romsilva! Halal rubedenie a preotului Ilie Sârbu, tatăl Dacianei, fix nevasta lui dottore Victor Ponta! Preotul Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii, cel împușcat la vânătoare de Adrian Năstase în oul stâng, când de fapt el țintise dreptul!

Nu Dreptul la replică al Direcției Silvice Argeș îl țintise Adrian Năstase – scriu asta pentru că este dovedit faptul că don Armando este mai șubred la capitolul înțelegere. Don Armando, așa cum îl poreclesc urșii de pe Transfăgărășan când îi mulțumesc direct lui și Direcției Silvice Argeș pentru pomana primită de la turiștii inconștienți.
Și, pentru că tot am ajuns la cele sfinte și la capitolul preoți, legat de Direcția Silvică Argeș trebuie menționat faptul că doamna director economic Petruța Vîlcoci, mâna dreaptă a lui Don Armando și cuceritoarea pe Facebook a anticului Machu Picchu, este soție de preot și, mai mult decât atât, soacră de preot. Soacra preotului Marius Dumitrescu, de la biserica din Găvana 3, care atunci când jură în instanță împotriva Jurnalului de Argeș, știind că mănâncă borș nu pune mâna pe biblie. Oricât de ticălos ar fi în realitate, ginerele doamnei Petruța Vîlcoci are respect față de cele sfinte. Puțin de tot, e drept!

Citește și Dezvăluirile lui Sever Pahonţu despre intervenţiile lui Chiriloiu pentru achitarea soţiei acestuia în dosarul de corupţie

Și, dacă tot am ajuns la procesul dintre Direcția Silvică Argeș și Jurnalul de Argeș, îi mulțumesc în mod sincer și serios proaspătului, care era atunci, director al Direcției Silvice Argeș, ing. silvic Armand Chiriloiu. Știe domnia sa de ce și știu și eu. Și nu uit! Acesta este motivul real pentru care îi strâng mâna, în general, ori de câte ori ne vedem, chiar și când suntem adversari în instanță. Nu spun mai multe!

Pentru că am câștigat acel proces, strămutat la Oradea, împotriva opoziției păcătoase a ginerelui doamnei Petruța Vîlcoci, preotul Marius Dumitrescu, și a opoziției mai păcătoase a părții rele, anti-justiția argeșeană, reprezentată de judecătorul Viorel Terzea. La Înalta Curte, când am obținut strămutarea la Oradea, după decizia păcătoasă spre penală a judecătorului Terzea, care era atunci la Tribunalul Argeș, am văzut pe tarabele cu cărți juridice scrise de acesta una care dacă îți cădea pe picior, ți-l zobea. Iar avocatul cu care eram, uitându-se la carte și știind speța pentru care eram acolo, a zis „degeaba le scrie, dacă nu le și citește!”
Și doamna Gabriela Pahonțu se preface a crede în cele sfinte când declară în Jurnalul de Argeș „Dincolo de dreptatea asta lumească sau aparența asta de dreptate, până la urmă, Cel-de-Sus, mai devreme sau mai târziu, tot face dreptate”.
Problema este, doamna Pahonțu, că Cel-de-Sus trebuie să se lupte și cu dvs pentru a face dreptate celui care a fost ing silvic Sever Pahonțu!
P.S. – Acest articol conține elemente de pamflet.

Citește și Îl are pe conştiinţă directorul Armand Chiriloiu pe inginerul silvic Sever Pahonţu? (6). Cazul inginerului Florin Urluescu, un alt caz de abuz de funcţie al şefului Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu, asupra unui subordonat

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită