Web Analytics

Membru al clanului Duduianu – „uns” de liberali la conducerea unei companii de stat

de | 28.08.2020 13:28 | Actualitate

Vărul văduvei lui Emi Pian  – numit membru în consiliul de administraţie al uneia dintre cele mai respectate instituţiii din ţară

Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând.

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva, mai notează sursa citată.

„Se aprobă numirea domnului Mototolea Silviu Gabriel, CNP domiciliat ROMFILATELIA – S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 27.01.2020, conform prevederilor art. 64 ind. 1 alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011. Art. 2. Se aprobă împuternicirea dlui Ioan Cristescu, președinte al Consiliului de administrație al ROMFILATELIA, să semneze contractul de administrare (mandat) cu dl Mototolea Silviu Gabriel, ținând cont de nivelul remunerației stabilit pentru administratorii neexecutivi ai societății prin Hotărârile acționarului unic nr. 5/20.12.2016 (indemnizația fixă și nr. 4/05.07.2017 (componentă variabilă), indicatorii de performanță fiind cuprinși în Planul de administrare aprobat prin Hotărârea acționarului unic nr. 2/09.05.2017”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial al României.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând.

    „al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop”…ce ? Concediați analfabeții din redacție.

  2. sunteti pesedoi penibil !!!!

  3. Hm,mă lași…Dragnea făcea cât zece d-ăștia…Cel mai mare interlop!!!