Web Analytics

Membrii BPJ al PNL Argeș vor refacerea coaliției de dreapta

de | 8.11.2021 17:04 | Actualitate, Politica si Administratie

În contextul negocierilor pentru formarea unei majorități parlamentare care să susțină un nou guvern, membrii Biroului Politic Județean al PNL Argeș au fost consultați cu privire la direcția pe care ar trebui să o adopte Partidul Național Liberal. Majoritatea membrilor BPJ Argeș s-au pronunțat pentru refacerea coaliției de dreapta, dintre PNL, USR și UDMR, pentru formarea guvernului.

CITEȘTE ȘI: „Se sufocă. Ne imploră. Regretă.” – este mesajul unei campanii pro-vaccinare apărut pe fațada blocului Scala din Capitală

„Suntem consecvenți și considerăm că cea mai bună soluție este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR și continuarea reformelor promise în campania electorală. O alianță cu PSD ar reprezenta o palmă dată electoratului nostru, care a votat pentru dezvoltarea României și modernizarea instituțiilor statului.

CITEȘTE ȘI: ZIUA “Z“ – Astăzi s-ar putea decide soarta viitorului guvern

Pentru noi sunt importante proiectele Argeșului, care trebuie continuate și duse la bun sfârșit. De aceea considerăm că cea mai bună soluție pentru județ și pentru țară este o guvernare alături de cei de la USR, care să respecte votul dat de români la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020″, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii