Web Analytics
scris sâmbătă, 30.09.2023

Medicul suspect de moartea gravidei de la Botoșani și-a mutat averea pe numele soțului

Doctorița care a refuzat să o opereze pe gravida din Botoșai, care a murit după câteva ore de chin, și-a mutat averea pe numele soțului. Oamenii legii au aflat totul când au vrut să pună sechestru pe bunurile medicului.

Medicul suspect de moartea gravidei de la Botoșani și-a mutat averea pe numele soțului

Citește și: Doi bărbați, la un pas de moarte după ce au fost mușcați de vipere


Tranzacția a fost făcută la aproximativ trei săptămâni de la momentul în care medicul ginecolog a fost declarat suspect în dosarul deschis după moartea Alexandrei. Totodată, două autoturisme care erau pe numele său au fost vândute recent. La momentul confirmării tuturor bunurilor deținute, Mariana Pitrop ar fi arătat că mai are pe numele său câteva terenuri situate în municipiul Botoșani.

Citește și: Soră contra soră şi mama – la mijloc!!! Scandal monstru în cimitir, la înmormântarea bătrânei de la casa-azil din Prundu!


Moartea Alexandrei Ivanov a început să coste scump Spitalul Județean Botoșani și autoritățile locale. Conducerea Spitalului a cerut consiliului județean să suplimenteze bugetul pentru acest an pentru a putea angaja o casă de avocatură. Solicitarea medicilor a fost aprobată în unanimitate de consilierii județeni, care nu au avut nimic de obiectat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *