Inaugurarea Grădiniței tip „PITIC Mioveni”, la Măgdăcești, Republica Moldova

de | 20.08.2021 20:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pe 20 august 2021 a avut loc inaugurarea Grădiniței TIP PITIC Mioveni, din Măgdăcești, Republica Moldova, obiectiv realizat cu sprijin material oferit de Consiliul Local Mioveni, în baza Acordului de Înfrățire existent între cele două administrații locale.

 

Citește și Portarul de la CS Mioveni Iustin Popescu a trecut prin cele mai frumoase momente ale vieții

 

Creșa-grădiniță găzduiește șase săli de clasă plus anexe și spații administrative și se adresează unui număr de 120 copii. Imobilul care a fost inaugurat, are la bază o veche clădire, ridicată în urmă cu mai multe zeci de ani și în care a funcționat în trecut, vechea școală a satului Măgdăcești.

La eveniment au participat reprezentanții celor două primării, consilieri locali, reprezentanți ai serviciilor publice și deputatul Simona Bucura Oprescu.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Of course,se putea sa lipsească martievdin post?aduca fufavde Bucura Oprescu?vad ca nu va saturație niciodata,e o datorie de onoare pt jurnaliștii argesean,sa lîngă peste tot pe psdisti.Unde dracului ai facut facultatea?la Rahova,cu Dragnea..????

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...