Web Analytics

Portarul de la CS Mioveni, Iustin Popescu, a trecut prin cele mai frumoase momente ale vieții

de | 20.08.2021 20:08 | Actualitate, Sport

Portarul de la CS Mioveni, Iustin Popescu a avut un început de săptămână special. Mai întâi, luni s-a bucurat alături de colegi de victoria de la Dinamo, iar apoi, marți s-a distrat împreună cu o parte din coechipieri la botezul fiicei și la nunta sa.

Iustin Popescu, în vârstă de 28 de ani, s-a cunoscut cu actuala soție, Ana Loredana în urmă trei ani și jumătate în Germania. El era venit la fratele său, în orășelul Landshut, la 30 km de Munchen, iar ea era cu familia, vecină de bloc cu fratele fotbalistului. A doua zi după ce s-au întâlnit la biserică s-au văzut la cafea și de atunci nu au mai fost despărțiți.

 

Citește și Cornel Sorescu a devenit președinte de onoare la AJF Argeș

 

În urmă cu 6 luni, din dragostea lor a venit pe lume și micuța Miriam Katia, care a fost și ea încreștinată marți, odată cu oficializarea căsătoriei părinților ei.

Nașii celor trei, Iustin, Ana Loredana și Miriam Kathia sunt fotbalistul Alex Băluță (actualmente la Puskaș Academia în Ungaria) și soția acestuia Diana. La petrecerea care s-a ținut seara la Trens Summer la Ișalnița, lângă Craiova, printre prietenii și rudele celor doi miri, s-au numărat și coechipierii portarului de la CS Mioveni, Bogdan Rusu, Andrei Panait, Szilard Vereș, Daniel Toma, Dani Șerbănică, Marius Chindirș, Valentin Coșereanu, Alexandru Iacob și team managerul echipei Claudiu Cojocaru.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii