Medalie de aur pentru Denisa Dragomir de la CSM Pitești la Campionatul Mondial de Skyrunning

de | 15.09.2022 15:58 | Actualitate, Home, Sport

Legitimată la Clubul Sportiv Municipal Pitești, Denisa Dragomir a făcut senzație la Campionatul Mondial de Skyrunning, competiție desfășurată în Italia în perioada 9-11 septembrie 2022. Iată ce a spus sportiva după acest rezultat extrem de important:

”Medalie de aur la Campionatul Mondial de Skyrunning, un vis devenit realitate! A fost un an greu, un an plin de încercări, un an în care nici nu am îndrăznit sa visez la obținerea unei medalii la un campionat mondial (și încă nu s-a terminat sezonul competițional), dar dorința de a reveni alături de cele mai bune alergătoare ale lumii m-a însoțit zi de zi la toate antrenamentele.

Citește și „Hidişan a plecat de lângă părinţi, la 12 ani, să ajungă fotbalist şi dintr-o dată să termini viaţa, aşa, la 40 de ani!”

Cursa de duminică mi-a demonstrat că psihicul este cel care face diferența. Deși din punct de vedere fizic, nu am fost în cea mai bună formă și am suferit mare parte din cursă, psihicul a fost cel mai bun aliat al meu. Mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine pe parcursul acestei perioade, mulțumesc că ați avut încredere în mine și m-ați susținut necondiționat”, a spus piteșteanca Denisa Dragomir.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole