Web Analytics

Meci de volei la Curtea de Argeș, în cadrul Cupei Liceelor – Viitorii Campioni

de | 14.11.2022 17:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș s-a desfășurat etapa zonală la volei masculin și feminin în cadrul primei ediții a Cupei Liceelor – Viitorii Campioni.

La eveniment au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Argeș și ai Direcției Județene de Sport Argeș.

Citește și: Fosta contabilă a Spitalului Județean Argeș, trimisă în judecată. Femeia e acuzată că a furat un milion de euro

„Mă bucur să fiu astăzi în mijlocul vostru pentru că suntem la început și la disciplina volei. Sunt sigur că vom avea o competiție frumoasă la această primă ediție a Cupei Liceelor-Viitorii Campioni pe care o finanțează Consiliul Județean Argeș. Spun Viitorii Campioni pentru că unul din obiective este să regăsim, printre dvs., copii care să iasă campioni la una dintre cele patru discipline – fotbal, baschet, handbal și volei.

Această competiție a adunat la start peste 1000 de elevi. Este un prim pas, la anul vom extinde această competiție și la nivelul școlilor generale și veți vedea că acest turneu va crește exponențial prin aportul fiecăruia dintre voi.

Le mulțumesc și partenerilor – Direcția Județeană pentru Sport, Asociația „Sportul pentru toți”, Asociațiile județene de profil, primăriile din orașele și municipiile din județ și avem aici un reprezentant destoinic, primarul Panțurescu, fără de care această competiție nu ar fi putut fi organizată aici.

Vă urez tuturor succes și fie ca cel mai bun să câștige!”, a declarat Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Citește și: Percheziţii în 6 județe într-un dosar de trafic de țigări și de migrați, deținere și consum de droguri

„Salut ideea Consiliului Județean de a organiza acest turneu. Și, pentru că este vorba despre o competiție sportivă, vă rog să aveți grijă unul de celălalt, să nu vă loviți și vă urez să învingă cea mai bună echipă”, a transmis Constantin Panțurescu, primar Curtea de Argeș.

Atmosfera a fost una incendiară, cu zeci de elevi care au venit să își susțină favoriții.Vineri, tot în sala de sport a Colegiului „Vlaicu Vodă”, se vor disputa semifinalele.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *