Web Analytics

McDonald’s® a deschis un nou restaurant în centrul comercial Argeș Mall

de | 25.04.2024 13:08 | Actualitate, Home

McDonald’s continuă procesul de expansiune la nivel național și inaugurează al treilea restaurant în Pitești, în urma unei investiții de peste patru milioane de lei. Acesta este amplasat în noul centru comercial, Argeș Mall, pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 37.

Restaurantul este situat în zona de food-court, are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 185 de metri pătrați. Este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor, printre care ecranele digitale de afișare a produselor și kioskurile de comandă, care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless.

De asemenea, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în food-court, la pachet sau prin serviciul McDelivery. Spațiul include o zonă specială pentru ridicarea comenzilor McDelivery, pentru a eficientiza procesul de livrare. Noul McDonald’s dispune și de McCafé, pentru cei pasionați de cafea și deserturi.

Clienții pot beneficia de ofertele din aplicația McDonald’s, pot scana codul QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate pentru recompense sau pot folosi funcția Mobile Order & Pay, pentru a comanda înainte să ajungă în restaurant.

Din 25 aprilie, McDonald’s așteaptă clienții de luni până duminică de la 10:00 – 22:00.

Citește și Video. S-a deschis Argeș Mall. Publicul a luat cu asalt magazinele

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *