Matinalii Antenei 1 Piteşti împreună cu Nico, Alin Oprea şi Andreea Antonescu te caută dacă ai între 7 şi 18 ani

de | 3.06.2015 17:32 | Actualitate

Emisiunea concurs este o manifestare culturală singulară în judetul Argeş organizată de ANTENA 1 şi partenerii săi, ce se dorește a fi anuală și se organizează în două etape:
# Prima etapă, PRESELECȚIA, care are loc pe 4 iunie, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, Argeş, între orele 12.00 – 17.00 şi este etapa în care sunt așteptați candidații doritori să participe la concurs.
# Etapa a doua, FINALA, are loc în data de 10 iunie, în sala mare de spectacole a Teatrului „Alexandru Davila” – Piteşti, de la ora 18.00, pentru concurenții promovați în etapa anterioară în urma jurizărilor.
Trofeul AnteNeaţa, este o manifestare de tip emisiune concurs pentru tinere talente, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani.
Scopul manifestării, cu caracter competitiv, îl constituie  promovarea artei interpretative, la un înalt nivel artistic, a muzicii uşoare, care se adresează copiilor și tinerei generaţii.
Juriul, al cărui președinte este Nico, are în componență numai profesioniști, profesori și artiști remarcabili, Adina Sima, Marius Bălan, Vera Negoşanu, Cristina Neacşu, Mădălin Sandu, Roxana Pîrvu şi Mihai Dragnea. Printre invitații speciali, Alex Pîrvu, Alin Oprea și Andreea Antonescu. Jurnalul de Argeş este partener media al evenimentului. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii