Web Analytics

Mașini distruse după ce un tânăr șofer nu a acordat prioritate de trecere

de | 13.12.2019 18:35 | Actualitate

Două mașini au fost distruse după ce un tânăr șofer nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. S- a întâmplat în localitatea Căteasca, vineri după- amiaza. Din fericire, nimeni nu s- a ales cu răni grave.

Polițiștii au stabilit că tânărul, în vârsta de 25 de ani, din Topoloveni, aflat la volanul unui Megan, nu a acordat prioritate de trecere într- o intersecție semnalizată și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, din Stolnici.

În urma accidentului, cei doi șoferi, dar și un pasager din Logan au fost răniți ușor. Femeia de 45 de ani a suferit un atac de panică. Atât ea, cât și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri la fața locului. Șoferul care nu a acordat prioritate s- a ales cu un traumatism cranio-cerebral cu plagă tăiată și a fost transportat de către echipajul SMURD la spital.

 

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii