Web Analytics

Marius Stoica, directorul Centrului de copii şi juniori de la CS Mioveni: „Dică a chemat mai mulţi juniori la antrenamentele echipei mari. Colaborarea şi comunicarea există…”

de | 2.03.2023 12:20 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre promovarea juniorilor la echipa mare sub comanda lui Nicolae Dică, Marius Stoica, directorul Centrului de copii și juniori de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Nu știu dacă Nicolae Dică pune accent pe juniori, dar știu că în continuare au rămas la echipa mare copiii pe care eu i-am promovat. Aceștia se pregătesc cu echipa mare. Dică a chemat însă mult mai mulți juniori, pentru că are nevoie. Sunt și etape în care sunt jucători suspendați și care au trebuit să se pregătească și atunci, în completare cu mai mulți juniori, și-au putut face antrenamentul.

În acest context, Dică poate să-i vadă pe toți la lucru. El are o colaborare bună cu dl. Radu (n.red. – Marin Radu II) de la Under 19. Avem o grupă bună la juniorii republicani și sunt copii acolo care pot promite. Eu chiar am luat trei copii de acolo și i-am promovat la echipa mare, și anume Buțea, Militaru și Căprescu. Echipa Under 19 este echipa de republicani care evoluează în campionat național și care se află acum pe locul I. Este o grupă care a trecut și prin mâna mea, o grupă de copii născuți 2004-2005, care anul trecut au fost calificați la turneul final și au pierdut cu cei care au câștigat campionatul național. E normal ca și Nicolae Dică să-i aibă sub atenție; îi cere și are o comunicare cu dl. Radu.

Vreau să spun că la Centrul nostru sunt pregătiți copii pentru grupele Under 17 și Under 19, unde antrenori sunt Mihai Olteanu, respectiv Marin Radu II. De aici ei pot să se propulseze pentru echipa mare. Vrem să formăm copii pentru echipa mare și totul se face cât se poate de serios. La aceste grupe menționate avem și preparator fizic și tot ce trebuie. Sperăm ca din aceste grupe de republicani să avem jucători și la echipa mare. Noi, la ora actuală, avem obiectiv de a ne salva, Dică face tot posibilul să găsească soluții de a aduce echipa cât mai aproape de un loc de baraj. Are colaborare cu grupa Under 19, unde noi îl ajutăm pentru antrenamente, iar el îi și vede. Colaborarea și comunicarea există și ne dorim să ducem și copii la prima echipă”.

Citește și Marius Stoica, antrenorul principal de la CS Mioveni, despre situaţia incertă de la club: „Vor fi discuţii, iar conducerea va căuta soluţii. Deocamdată aşteptăm şi noi să ne transmită deciziile”

Citește și Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: „Toată lumea cred că îşi doreşte ca echipa aceasta să se bată până în ultima clipă pentru a rămâne în prima ligă”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *