Web Analytics

Marius Stoica: „Cristi Ignat şi Alexandru Stan de la CS Mioveni sunt fotbaliştii selecţionaţi la loturile naţionale”

de | 27.03.2024 15:34 | Actualitate, Home, Sport

Fostul antrenor principal de la CS Moveni, Marius Stoica, actualmente antrenor la Centrul de copii și juniori, ne-a vorbit despre jucătorii convocați la loturile naționale și despre juniorii care au făcut pasul către echipa mare: „Cristi Ignat și Alexandru Stan de la CS Mioveni sunt fotbaliștii selecționați la loturile naționale. Pentru clubul nostru este un lucru foarte bun. Dar în această pauză competițională clubul nostru a avut un meci amical la Rapid, unde jucătorii au arătat foarte bine în prima repriză; era un test bun pentru ei, util, de a vedea în ce stadiu sunt, dacă, într-adevăr, fac față rigorilor Ligii I. Chiar dacă au pierdut, au arătat bine pe teren, cel puțin în prima repriză, când a fost 1-1, apoi, după schimbări, când noi am rulat tot lotul, pentru că Schumacher a vrut să-i vadă pe toți la lucru, a fost altceva.

Dar în afară de cei doi care au fost selecționați, în ultima perioadă nu am mai avut juniori la loturile naționale. Important este că tot timpul juniori au fost aduși la echipa mare, cu calitate bună, cu opțiuni de a juca și la alte echipe… Noi, din pepiniera proprie, am ridicat niște jucători, așa cum este Guțea, Militaru, Căprescu sau Bucur. Că am fost eu, colegii mei sau Schumacher, nu mai contează. Este bine pentru clubul nostru și pentru copiii comunității noastre din Mioveni, pentru că ei chiar au crescut aici…
Mie îmi place foarte mult să coordonez modul de lucru, chiar am o colaborare foarte bună cu colegii mei și încercăm să ridicăm copiii comunității noastre. Cum cei de la FC Argeș își doresc mult mai mulți copii din pepiniera proprie, să știți că și noi ne dorim același lucru; avem în momentul de față aproape 300 de copii, pentru că avem foarte multe grupe cu un efectiv de aproape 30 de copii”.

Citește și Șase medalii pentru cadeții de la CSM Pitești la Campionatul Național de Înot

Citește și Politicienii germani, indignați de decizia federației de a schimba furnizorul de echipament sportiv. „E lipsă de patriotism”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *