Web Analytics

Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: „Jucătorii au spus că le-a ajuns cuţitul la os, iar noi, antrenorii, ce putem să facem?”

de | 8.12.2022 12:45 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre meciul pierdut cu FCSB, scor 5-1, despre următoarele confruntări din Cupă și campionat, dar și despre protestul jucătorilor de dinaintea meciului cu FCSB legat de neplata salariilor, ultimii bani fiind primiți de jucători în luna iulie, Marius Stoica, antrenorul principal al galben-verzilor, ne-a declarat: ”Ce pot să spun despre jocul cu FCSB? Mai pot eu să răspund la anumite lucruri? În momentul de față sunt foarte afectat și supărat pe situație. Urmează trei jocuri foarte importante, cel din Cupă cu UTA și cele din campionat, cu Craiova și FC Argeș. Cum pot eu să văd aceste meciuri din prisma mea?

Jocuri la fel ca și celelalte, foarte grele pentru noi… Dar, în situația în care suntem, chiar nu știu ce se va întâmpla. Eu nu pot să comentez mai multe. Ați văzut ce s-a întâmplat înaintea meciului cu FCSB. Sunt niște nemulțumiri legate de jucători. Ei și-au spus punctul de vedere acolo, iar eu nu am ce să comentez din ceea ce ei susțin. Eu sunt antrenor la echipa mare de trei săptămâni și nu dețin informațiile totale. Ne depășește… Eu am fost angajat în cadrul clubului, la Centrul de copii și juniori… Ce răspuns să vă dau eu, legat de un salariu de 20 de milioane? Noi nu avem mii de euro sau ce salarii există la Liga I. Este o situația care ne depășește; până la urmă conducerea administrativă are toate contractele, care, știți foarte bine, sunt confidențiale. Ceea ce jucătorii au invocat acolo este pe o perioadă mai lungă și vă dați seama că nu dețin controlul. Ceea ce au spus înaintea meciului cu FCSB mi-au spus și mie.

În aceste condiții, atmosfera poate să mai fie bună? Ce atmosferă să mai fie? Din punctul meu de vedere, în aceste trei săptămâni când a fost liniște, a fost OK, echipa începuse să arate destul de bine la nivel de joc. S-a văzut și o schimbare și de sistem și… Jucătorii au spus că le-a ajuns cuțitul la os, iar noi, antrenorii, ce putem să facem? Suntem puși în față cu acest fapt consumat care pe noi, antrenorii, ne depășește. Programul echipei este același, activitatea este aceeași, dar este ceva apăsător. Și jucătorii așteaptă răspunsuri din partea conducerii administrative. Asta este situația!”

Citește și Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: „Am reuşit să ridicăm nivelul de exprimare şi toată lumea a văzut că am fost o echipă greu de învins”

Citește și Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: „Toată lumea ne vede o echipă retrogradată, dar fotbalul este imprevizibil”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *