Web Analytics

Marius Croitoru, suspendat patru etape de Comisia de Disciplină a FRF

de | 16.12.2022 07:09 | Actualitate, Home, Sport

Marius Croitoru (42 de ani), Ilie Poenaru (46 de ani) și Andrei Prepeliță (37 de ani) sunt câțiva dintre tehncienii suspendați și amendați de Comisia de Disciplină a FRF, în urma unei reclamații făcute de Școala Federală de Antrenori. Comisia de Disciplină a FRF a decis să ia taurul de coarne și să acționeze în ceea ce privește respectarea regulamentului în privința tehnicienilor și a diplomelor de care aceștia au nevoie pentru a putea profesa.

Citește și: Accident cu pieton, în Pitești

Astfel, joi, 15 decembrie, Comisia de Disciplină a anunțat suspendarea a patru dintre tehnicienii din Superliga. Marius Croitoru, antrenor la FC Argeș, Ilie Poenaru și secundul său Marin Dună și Andrei Prepeliță, fost antrenor al piteștenilor, au primit câte patru etape de suspendare. Cei patru au fost și amendați de CD din cadrul FRF.

Citește și: A încălcat ordinul de protecție și s-a tăiat la gât în fața soției, în Pitești

„În temeiul art. 59.3 din ROAF, antrenorul Croitoru Marius este sancționat cu măsura suspendării pentru 4 (patru) jocuri și penalitate sportivă de 6800 lei”.

„În temeiul art. 59.3 din ROAF, antrenorul Prepeliță Andrei este sancționat cu măsura suspendării pentru 4 (patru) jocuri și penalitate sportivă de 6800 lei”.

Citește și: A obținut despăgubiri de 85.000 lei pentru un accident fictiv

„În temeiul art. 17 lit. g din Regulamentul privind Statul Antrenorului, art. 61.1 lit. g din ROAF și art. 20.2 și 6 din RD al FRF, antrenorul Dună Marin este sancționat cu penalitate de 2000 lei”.

„În temeiul art. 59.3 din ROAF, antrenorul Poenaru Ilie este sancționat cu măsura suspendării pentru 4 (patru) jocuri și penalitate sportivă de 6800 lei”, se arată în comunicatul celor de la FRF.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *