Web Analytics

A încălcat ordinul de protecție și s-a tăiat la gât în fața soției, în Pitești

de | 15.12.2022 17:03 | Actualitate, Home

Un bărbat a recurs la un gest extrem în fața soției cu care se afla în proces de divorț, iar acum riscă să fie trimis în judecată. În noiembrie a încălcat ordinul de protecție, prezentându-se la serviciul soției, și s-a tăiat cu un cuțit la gât. Deși rana a fost superficială, după cum precizează polițiștii, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și portul sau folosirea de obiecte periculoase.

„Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 05 noiembrie a.c., un bărbat de 56 de ani ar fi mers în municipiul Pitești, la locul de muncă al soției sale, cu care se afla în proces de divorț, deși pe numele său era emis, de către instanță, un ordin de protecție, iar după mai multe discuții s-ar fi tăiat cu un cuțit în zona gâtului, provocându-și o rană superficială. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și A obținut despăgubiri de 85.000 lei pentru un accident fictiv

În ziua de 06 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior acesta fiind prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *