Web Analytics

Mario Iorgulescu cere să fie lăsat liber, după ce a condus drogat şi a ucis un om

de | 28.03.2024 21:10 | Actualitate, Home

Mario Iorgulescu cere Curţii Supreme să-i anuleze condamnarea pentru că un accident nu poate fi considerat omor. Mai mult, avocatul lui susţine că este grav bolnav şi nu poate suporta presiunea unui proces. Instanţa se va pronunţa pe 11 aprilie.

Citește și: Fetiță de doi ani dispărută în Serbia, căutată în România


13 ani şi 8 luni ar trebui să stea în spatele gratiilor Mario Iorgulescu după accidentul din septembrie 2019 când a ucis un om. Raportul toxicologic a arătat că Mario Iorgulescu consumasese alcool şi cocaină înainte de urca la volan. În momentul impactului, avea mai bine de 160 de km pe oră. Maşina în care era Dani Vicol a fost proiectată la câțiva zeci de metri, iar tânărul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Citește și: Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită


Avocaţii încearcă reîncadrarea faptei în ucidere din culpă, iar recursul în casaţie este ultima şansă a lui Iorgulescu. Şi-a motivat cererea prin faptul că ar fi foarte bolnav. Ar avea o leziune cerebrală descoperită în urma unor investigaţii făcute în Italia. Mai mult, avocaţii susţin că, în seara accidentului, i-au fost prelevate probe la Spitalul Elias, care nu avea autorizaţie în acest sens la momentul respectiv, şi, din acest motiv, nu se poate demonstra că era băut şi drogat.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *