Web Analytics

Fetiță de doi ani dispărută în Serbia, căutată în România

de | 28.03.2024 19:16 | Actualitate, Home

Autoritățile din Serbia sunt în alertă, după ce o fetiță de 2 ani a dispărut. Poliția crede că micuța Danka ar fi putut să ajungă în România.

Citește și: E război în toată regula! Lasconi indică liberalii ca formând „un grup infracţional”. Măgeanu solicită scuze pentru evitarea instanţei


Danka, descrisă ca având părul castaniu, ochi căprui și având o înălțime de aproximativ 85 de centimetri, a fost văzută ultima oară purtând pantaloni violet și o jachetă verde măsline, cu părul legat într-o coadă de cal. Autoritățile o caută cu câini de urmă și elicoptere. Activarea sistemului „Găsește-mă” marchează o premieră pentru Serbia, subliniind urgența situației, potrivit Novinite.

Citește și: Găselniţa managerului Tatiana Preduţ pentru a ocoli interdicţia. Fiindcă nu mai putea angaja direct medici, asistente şi infirmiere, Spitalul Vedea a încheiat contracte cu PFI-urile acestora


Copila ar putea fi în România sau Bulgaria, asta pentru că cele mai apropiate orașe din ambele țări sunt la o distanță de aproximativ două ore de locul unde a fost văzut ultima dată. Vidin din Bulgaria este la o oră și jumătate distanță de Bor (orașul în care a dispărut copilul), iar Dobreta Turnu Severin din România este la două ore și jumătate de Bor, ambele suficient de aproape pentru ca fetița să fie transportată rapid, în cazul în care a fost răpită.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *