Web Analytics

Marina Almășan: ”Aici, la Pitești, am văzut cea mai frumoasă bibliotecă județeană din țară”

de | 1.10.2022 12:58 | Actualitate, Cultură, Home

Marina Almășan, producător TVR, își lansează astăzi (sâmbătă, 1 octombrie), la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” din Pitești, volumul ”Ceasul iubirii… cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” (Editura ”Corint Books”). Alături de autoare se află la Pitești și fratele ei, Sergiu, precum și un coleg de la TVR.

Citește și: Topoloveniul se înfrăţeşte cu oraşul nemţesc unde s-a tipărit toată seria „Harry Potter”

Înainte de acest eveniment, cunoscuta prezentatoare de la Televiziunea Română s-a plimbat puțin prin centrul municipiului, în special pe esplanada unde este organizat Festivalul de C*ARTE. Noi am suprins-o când a revenit în holul foarte spațios al instituției de cultură, care i-a plăcut în mod deosebit.

Alături de fratele ei, Sergiu

 ”Aici, la Pitești, este cea mai frumoasă bibliotecă județeană din țară pe care am văzut-o. Este absolut minunată!” – ne-a declarat Marina Almășan, care era așteptată în sala de conferințe de un public majoritar feminin.

Marina Almășan și Octavian Mihail Sachelarie, directorul bibliotecii

Unele doamne i-au spus că este frumoasă, altele i-au oferit buchete de flori. Vedeta TVR ne-a vorbit puțin, înainte de prezentarea propriu-zisă, despre cartea pe care a lansat-o prima dată în luna mai, când copilul cuplului Socaciu-Almășan a împlinit vârsta de 25 de ani.

Cantautorul Victor Socaciu se stingea din viață pe 27 decembrie 2021. Marina Almășan, femeia care i-a fost alături artistului timp de 16 ani și cu care are și un copil, Victoraș, și-a pus toate gândurile, amintirile și temerile sale în această carte dedicată regretatului Victor Socaciu.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *