Web Analytics

Marcel Ciolacu anunţă că va face plângere penală împotriva lui Florin Cîţu pentru abuz în serviciu

de | 7.10.2021 11:01 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Florin Cîţu şi a tuturor demnitarilor implicaţi în adoptarea hotărârii de guvern prin care Executivul a alocat 1 miliard de lei din Fondul de Rezervă pentru proiecte locale.

CITEȘTE ȘI: SEMNIFICAȚIA ZILEI: 7 octombrie – Ziua internaţională a muncii decente

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR”, a declarat Marcel Ciolacu într-o postare publicată pe Facebook. Preşedintele PSD a spus că peste 70% dintre români „au fost pedepsiţi”, condamnaţi la frig „cu spitale şi şcoli închise”.

CITEȘTE ȘI: Argeșean sancționat a doua oară pentru nerespectarea carantinării

„Atacăm şi desfiinţăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreţionar banii către primării din Fondul de Rezervă. Cîţu va pleca! De tot!”, a spus Marcel Ciolacu.
Guvernul a alocat miercuri peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, a anunțat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care a subliniat că banii au fost acordați indiferent de culoarea politică a primarilor. Sunt fonduri necesare pentru finalizarea investițiilor publice finanțate de stat sau din fonduri UE, precum și pentru cheltuieli urgente ale autorităților publice locale, s-a arătat într-un comunicat al ministerului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii