Web Analytics

Argeșean sancționat a doua oară pentru nerespectarea carantinării

de | 7.10.2021 10:53 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 2500 de lei. 15 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, iar o sancțiune de 1000 de lei a fost aplicată ca urmare a nerespectării măsurii de carantină.

Subofițerul care asigura paza și protecția Judecătoriei Câmpulung a depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani care avea impusă măsura carantinării la adresa de domiciliu ca urmare a sosirii din Austria. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantinare și cu 200 de lei pentru adresarea de injurii sau expresii jignitoare în loc public.Acesta a mai fost sancționat și în urmă cu aproximativ o săptămână pentru aceeași faptă. Situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii