SEMNIFICAȚIA ZILEI: 7 octombrie – Ziua internaţională a muncii decente

de | 7.10.2021 09:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În fiecare an, a 7-a zi a lunii octombrie este dedicată muncii decente. Conceptul presupune remuneraţie corectă, securitate în timpul serviciului, oportunităţi de dezvoltare profesională, libertate de exprimare, participare activă în luarea de decizii şi – nu în ultimul rând – egalitate de şanse între bărbaţi şi femei.Organizaţia Internaţională a Muncii recomandă guvernelor lumii să adopte măsuri care să asigure munca decentă, o condiţie esenţială pentru reducerea sărăciei şi o dezvoltare durabilă şi echitabilă.

CITEȘTE ȘI: CNSU a aprobat achiziţionarea a 12.700 flacoane de 400 mg de Tocilizumabum

Confederaţia Internaţională a Sindicatelor organizează, astăzi, acţiuni prin care atrage atenţia asupra dreptului fiecărui om la muncă şi la un venit corespunzător care să-i permită un trai decent.

 

Acest articol este despre: barbati,decent,femei,munca,octombrie,sindicate,trai

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni
Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au...


Loading RSS Feed